Harjoitustilat

1. Parkkitilat
HUOM! Autoja ei missään nimessä ajeta pääovien puoleiselle sisäpihalle, sillä kyseinen sisäpiha kokonaisuudessaan on Esedun käytössä, eivätkä Kamppailuareenan käyttäjät näin ollen saa ajaa autolla pihaan lainkaan. Vain ja ainoastaan erityisjudon ryhmissä harjoittelevat on oikeus tuoda suoraan sisäpihaan, ja tämä sääntö on ehdoton. Parkkitilaa löytyy eri puolilta areenaa katujen varsilta, kahdesta vinoparkista ja lisäksi Otavankadun toisella puolella sijaitsevasta hiekkaparkista. Paikat ovat maksuttomia.

2. Yleistä
Kengät jalassa ei saa tulla harjoittelualueille, vaan ne jätetään eteiseen niille tarkoitettuihin lokerikkoihin. Ole ystävällinen ja käytä lokerikkoa mikäli siinä vain on tilaa, haluaisimme välttää keskellä käytävää lojuvaa kenkävalikoimaa!

Pukuhuonejako:

  • numerot 1-3 judo miehet
  • numerot 4-5 miny
  • numero 6 taekwondo + esko miehet (kuntosali)
  • numero 7 kachi-kan (kaikki lajiryhmät) miehet (kuntosali)
  • numero 8 kachi-kan (kaikki lajiryhmät) + taekwondo naiset (kuntosali)
  • numero 9 judo + esko naiset (kuntosali)

Kuntosalin käyttäjät käyttävät pukuhuoneita 6-9. Kuntosaliin sekä Takomoon (nyrkkeilyalue) kulku pukuhuoneiden kautta, Sitomoon (pehmeät alueet) ja Murskaamoon (kovat alueet) kulku  aulasta, Murskaamoon pienestä ovesta.

3. Pukukaapit, avainlätkät ja omaehtoinen harjoittelu
Pukuhuoneiden kaappien varaukset hoidetaan seurojen edustajien kautta jotka puolestaan ilmoittavat ne eteenpäin toiminnanjohtajalle. Seurojen edustajia ovat KIMin johtokunnan jäsenet tai kyseisten jäsenien osoittamat henkilöt. Kaappimaksu 10 €/vuosi. Aulakaappien varaus suoraan toiminnajohtajan kautta, kaappimaksu 7 €/vuosi.

Ovet avoinna treeniaikoina klo 16.00 – 21.00, muina aikoina kulku avainlätkällä. Avainlätkän hinta 10€ jolla pääset aulaan ja pukuhuoneisiin, mutta mikäli haluat harjoitella yleisten treeniaikojen ulkopuolella, omaehtoisen harjoittelun vuosimaksu 100€. Halutessa näiden lisäksi kuntosali 20€/kk.

4. Ohjaajatoimistot
Jokaisella alueella on käytössään kyseisellä alueella päätoimisesti harjoitteleville seuroille tarkoitettu toimisto, jota he voivat hyödyntää parhaaksi katsomallaan tavalla treenien suunnitteluun tai tavaroiden säilytykseen. Toimistojen ovista löytyy numerokoodilla toimiva lukko, ja tämän koodin päättävät seurat. Olethan tarkkana koodin säilytyksen kanssa mikäli sinulla on pääsy toimistoon!

Jotta meillä kaikilla olisi kivaa treenata uudella areenalla ilman turhia ja aikaa vieviä epäselvyyksiä, noudatathan näitä ohjeita. Jos jäi kysyttävää, kysy!

Aluekartta