Bujinkan Taijutsu

Bujinkan Budo Taijutsu on japanilainen taistelulaji, jonka juuret ovat yhdeksässä vanhassa japanilaisessa taistelukoulussa. Harjoituksissa opetellaan aseetonta taistelua ja erilaisten aseitten käyttöä. Taijutsu (eli kehon käytön taito) on kaiken liikkumisen perusta, joten harjoittelu aloitetaan aseettomana. Aseeton harjoittelu sisältää laajan skaalan lyönti-, potku-, heitto-, kaato-, lukko-, kuristus-, vapautumis- ja aseistariisuntatekniikoita.

Harjoittelemamme koulut ovat sotajärjestelmiä, eli ne eivät ole kilpailu- tai urheilulajeja. Tämän vuoksi osa Bujinkanin kokonaisuudesta ei ole julkisesti opetettua. Emme myöskään järjestä kilpailuja.

Bujinkan Shinden dojo Mikkeli on perustettu vuonna 2004. Lajia opettaa Mikkelissä seuran vastuuopettaja Tommi Närhi. Mikkelin paikallisseura on osa Shinden dojojen laajaa verkostoa. Shinden dojon pääopettaja on Dai Shihan Lauri Jokinen.

Harjoitusajat

ma 18:30 - 20:00
to 18:30 - 20:00
su 18:30 - 20:00

Lisätietoja

Harjoituksissa käytetään mustaa karate- tai jujutsu -pukua sekä budolajeista tuttua vyötä. Alussa varusteiksi kelpaavat tavanomaiset jumppavaatteet.

Ohjaajat ja yhteystiedot

Tommi Närhi

050 5256166

Yhteystiedot

sähköposti bujinkan@kamppailuareenamikkeli.fi

Facebook