Kamppailuinstituutti Mikkeli

Aikido

Aikido – itsensä voittamisen taito

Aikido on kaiken ikäisille ja kokoisille, aktiivisille ihmisille sopiva budolaji. Aikidossa harjoitellaan taistelutaitoa, jonka avulla voi torjua hyökkäyksen vahingoittamatta hyökkääjää pysyvästi. Ajatus perustuu vastustajan voiman hyväksikäyttöön, tasapainon horjuttamiseen ja pyöreään, spiraalinomaiseen liikkeeseen.

Aikidon varsinainen päämäärä ei kuitenkaan liity itsepuolustukseen vaan itsensä voittamiseen. Lajin tarkoitus on ymmärtää väkivallan mielettömyys ja etsiä rauhallisia tapoja ratkaista ristiriitoja. Aikidon tarkoitus on suojella elämää, eikä vahingoittaa muita.

Aikido kehittää yleiskunnon lisäksi tasapainoa, koordinaatiokykyä ja notkeutta. Lajin aloittamiskynnys on matala, sillä harrastuksen alkuvaiheessa edetään rauhallisesti ja luodaan vankka perusta myöhemmille haasteille. Monille aikidosta tulee elinikäinen harrastus, jopa elämäntapa. Aikidossa ei kilpailla.
Lisätiedot:

Antti Pippuri – 050 548 8031 – antti.pippuri@luukku.com

KKI Liikunta

KKI – liikunnassa käydään läpi lukuisia erilaisia liikuntamuotoja. Lisäksi kuntosali kaksi kertaa viikossa 20 – 30 min. (maanantai ja perjantai)

Jumppa on Kaukoidän itsehoito-ohjelmien ja soveltuvilta osin myös kamppailulajien kunto-ohjelmien yhdistelmä. Jumppa on ollut Kamppailuinstituutin ohjelmassa vuodesta 2000, KKI liikuntana.

1.5 h liikuntatapahtumaan sisältyy paljon vatsa- ja selkä- ja jalkajumppaa, joskus myös kuntojumppaa(käsipainot) tai keppijumppaa ja aina venyttely.

Harjoitusten jälkeen on kahvipannu kuumana!

EI YLÄIKÄRAJAA – NAISILLE, MIEHILLE, KAIKILLE, kuntoon tai rajoitteisiin katsomatta. Halu tehdä ja liikkua riittää, jokainen tekee omalla tasollaan.

Jumppa on maanantai, keskiviikko ja perjantai aamuisin 06.30 – 08.00

Hinta: 30 x 1.5h 100€ tai 15 x 1.5h 60 €. Sisältää kahvin.

Ensimmäinen viikko veloituksetta!

Tervetuloa

Lisätiedot: Olli Ehramaa – 044 523 0656 – secret@ehramaa.eu

 

Ving Tsun Kung Fu

Ving Tsun: precise – direct – fast

Ving Tsun after Ip Man, Wong Shun Leung and Philipp Bayer
the first time in Finland!

The philosophy of this long-established system involves all aspects of fighting, including balance, simultaneity, timing, distance, and assertiveness. The goal is to end a fight as quickly as possible, economically, effectively and highly dynamically. Ving Tsun awakens physical and mental potential. The unique training of Ving Tsun provides methods to improve response and functional combat capability many times over. Ving Tsun is based on comprehensible, always explainable, scientific findings.

Family tree: Ving Tsun is a Chinese fighting system that was developed about 300 years ago. After several generations, Grandmaster Yip Man brought the system to Hong Kong, opening it up to the Western world. Among his students were the famous Bruce Lee and the legendary Wong Shun Leung. Wong Shun Leung was the most famous fighter of the Ving Tsun system, who was also instrumental in the fighting training of Bruce Lee.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Norbert Austria 0408190348