Etelä-Savon kamppailuopisto

Fighter training (kuntokamppailu)

Fighter training on monipuolinen kuntoilumuoto. Kaloreita kulutetaan kamppailulajien tutuilla metodeilla, tämä sisältää mm. thainyrkkeilyä ja kuntonyrkkeilyä. Lihaskuntoakaan ei ole unohdettu vaan harjoitteluun lisätään myös lihaskunto-osuuksia. Aerobinen- ja lihaskunto saadaan kasvamaan tehokkaasti, unohtamatta motoriikkaa!

Kurssilla ei ole alkeisryhmää, vaan mukaan pääsevät kaikki. Tällä kurssilla hien (ja veren) virtaaminen on taattua!

Krav Maga

Krav Magassa itsepuolustuksen pääajatuksena on aggressiivinen vastahyökkäys. Tarkoitus on siis estää hyökkääjän toiminta mahdollisimman tehokkaasti hyökkäämällä itse vastaan heti, kun se on mahdollista. Itsepuolustuksessa lainsäädäntö määrittelee fyysisen itsepuolustuksen käyttötilanteet.

Krav maga -harjoittelussa pyritää vahvistamaan luonnollista reagointiamme mahdollisimman tarkoituksenmukaiseksi itsepuolustuksen kannalta. Henkilön on kyettävä reagoimaan oikein äkillisissä tilanteissa.

Toiminnallinen kahvakuula

Kahvakuula on yksi kysytyimmistä ja suosituimmista voimailulajeista tällä hetkellä. Kahvakuulaharjoittelu on erittäin suosittua myös ammattiurheilijoiden keskuudessa koska sen avulla lihaskunnon kehittäminen ja ylläpitäminen on erittäin tehokasta.

Toiminnallinen harjoittelu yhdistettynä kahvakuulaharjoitteisiin tuo treeniin runsaasti vaihtelua ja pitää mielenkiinnon yllä. Yhdistelmäharjoittelu on erittäin tehokasta ja palkitsevaa.

Harjoituksissa käytetään ohjaajiemme suunnittelemia harjoitusohjelmia.

Lue lisää seuran sivuilta.